noul blog oficial DKDNS !!!

Salutari, se mai muta lumea, am auzit ca wordpress ul este mai racoros in perioada asta, caz in care va invitam sa poftiti .. la racoare :)))Enjoy and follow !

Bafta.

Globul de Cristalive: vad pirati, decadenta si rock...Dupa cum am anuntat si in titlu, m-am uitat in globul de cristalive si s-a facut asa, ca o aratare inauntru, o prevestire, un viitor eveniment si m-am speriat un pic dar m-am gandit sa va zic si voua , sa va speriati si voi si sa fugiti din casa in club si din club in urmatorul club :).

Ce am vazut ?....

Am vazut ca astia vin aici :  http://www.myspace.com/peteandthepirates

Ce am mai aflat ?.. am aflat ca DEKADENS vor canta alaturi de ei pe 01.10.2010.

Ce concluzie tragem ?... 

...ne tinem la curentzi dar sa fitzi pe faza, dracilor.

fitzi pe faza.

Enjoy and have a great one !

Tago Mago

ai fost aici (?) :

Dekadens live in Club Tago Mago - 1 iulie ora 22:00
in deschidere - The Division of Joy
Visuals by Matze ?

Ia sa te vedem :hmmm... poate data viitoare :D

CONCERT DKDNS - Club Underworld


DKDNS, live in club UNDERWORLD, Joi 24.06.2010 (inchide anul ca e curent !), ora 21:00 (21 de sute), BILET (daca sperai la gratuitati, ai citit de pomana pana aici :) ) 10 RON, Strada Coltei (cand eram tanar coltei...) nr. 48.

Battlefield : ARAD :)

Dekadens live la ARAD, festul de pe fluviul de-acolo, incoronat de rock, culoare si pozele de mai jos ca dovada a existentei lor :) . Bucurati-va sa nu va bucur eu.


Nu uita sa vizitezi spatiul DKDNS.

Buh bye !

Outlaws de Bucuresti


Nu e lumea atat de verde in cap incat sa fie nelegiuita in Bucuresti, dar parerile controversate ale unor oameni constransi de portitzele alea inguste ale mintii au generat, in spusele lu' Andreea Lupescu, piesa "Outlaws", sustinuta rebelios de Janin si vehement creational-vocalistic de Andreea :

"Jan a avut initiativa cu piesa asta. Am pornit de la oamenii de pe strada care par vesnic indecisi. Apoi am ajuns la reactia lor cand observa parul meu verde care de multe ori nu se incadreaza in peisaj, cel putin nu in peisajul lor conformist. Si ajungem la partea in care totul e pe fast forward, ne indragostim, sunam uneori prea mult, alteori prea putin, ne certam cu legile, protestam, dar pana la urma totul e ok daca reusesti sa ma minti fara sa imi dau seama de asta. Simplu, OUTLAWS. Bucuresti. Tur-retur".


click on this motherfucker :)

Nu uitati de facebook, o fi el complet lipsit de intimitate, dar macar mai vezi si tu ceva :))
log in to DEKADENS on FACEBOOK !

Enjoy the song, the sound, the band !

Gud lac.

Ce va fi ! Saptamana ! Asta !

Ca nu o fi trecut deja sau o veni tarziu, in curand peste voi , in vreun club : DEKADENS, dupa cum urmeaza : doua puncte : iata-i : uite-i :


Prima aparitie, in Mojo, dupa turma de elefanti bizari, 20 Mai, ora 21:30. Intrarea : 10 RONdele de ceapa.


Mai adanc in saptamana, un poster cu un violoncel voinic si trei decadensi anunta un alt conert in club HAND, Iasi, 22 Mai, Ora 21 RONoarea.

Cu acestea fiind scrise, lipite si intinse pe blog, pentru voi, retragerea se anunta numai catre casa, pat sau energizant, pentru a ne pregati pentru asalt.

Du-te, bah, la concert. Altfel, facem cheta si intram peste tine in casa.

Numai pace si brazda arata de concerte va doresc.

Drum BUM!

TBA: DKDNS Booha Bar Live Gig


Yo, baietii si fetele din Cluj, care ati fost si ati dat din ele, va dati acceptul sa apareti in urmatoarele poze alaturi de DKDNS, din live ul din Booha Bar - Cluj, concert organizat de TBA ,... DA sau NU ?!?!?... ok, "DA" sa fie :


Au fost si niste imagini din John's - Deva, pentru cine s-a vazut stramutat din orasul natal, prea departe de casa, acum inapoi la munca, joaca sau somn, ce indie-ul meu romanesc de calitate ?...
Aaaahh, era sa uit, nu se putea concert in Cluj fara comentariul nostru favorit de la omu' C, asa ca...IA DE AICI !!! (Recenzie DKDNS - Booha Bar).  

Evenimentul a fost  sustinut de TBA Crew booking and audience.

Nu uitati sa ii cautati pe DEKADENS si pe FACEBOOK pentru mai multe poze, detalii, ghidusii si spam dekadent.

Enjoy !

DKDNS rewired