BECKY INTO THE FUTURE


In spiritul trecutului si in fatza viitorului nu foarte indepartat, ne orientam privirile catre concluziile desirarii dekadensului si reampartziiri lui la patru sub privirile curioase si degetele aratatoare ale flotantzilor de cluburi si prestatorilor de opinii avizate sau ceva, sub condeiul mascat al unui cont de blogger sau internaut d-asta ...gen.

Dincolo de pareri contradictorii si infruntarea galeriilor pro si contra, mai exista un ceva de care nici una din partzi nu tzine cont si anume realitatea sfruntata.Becky da un interviu contradictoriului Richard Constantinidi, ale carui scuze le acceptam, chiar si in engleza, pentru ca licentele poetice de natura comparativ sexuala, folosite de acest domn pentru a descrie concluzia muzicala a trupei pe al carui blog va aflati, reflecta probabil o viziune proprie asupra starii muzicale romanesti la ora actuala, nicidecum un manifest sau un caz izolat.Cine shtie?... Ala e!

Darul jocului este imbacsit de reguli dar o sa incercam sa va tinem la curent in mod regulat... aaaaa.... constant...inidi.. ;)

Multumim lui Becky pentru linkul interviului.

INTERVIU BECKY , EX-DEKADENS


Sa fitzi seif !

DKDNS
2 Responses
  1. Anonymous Says:

    care-i problema? ca nu m-am prins citind interviul. din el reiese putin ca s-a cam rupt ceva intre voi, dar nu c-ati fi certati, batuti,...


  2. Anonymous Says:

    Becky pleaca in Canada, sa inceapa o viata noua acolo.De certat, au fost certati cu apa, in turneu, pe greyhound si de batut, dekadens au batut 5000 de mile sa-si promoveze muzica :).