PETitia unor oameni preocupati de sincer


Ce sa zicem : ne plac animnalutzele la fel de mult pe cat parintzii noshtrii ne-au placut pe noi plus un bonus mic negru si umed (cateodata ushor maro, nu ?..) si un covor generos de blana pufoasa si absolut dementiala (da, imi plac animalele... sa zicem ca am studiat in sanul lor :D ).

So, o initiativa foarte misto a celor de la FREEPETS, nu peturi sau preturi sau pete sau resturi.Animalutze.Mici.Mari.Dragutze.Pe rase.Pe nerase.Pe lesa.Pe lassie.Pe ce vreti voi.

Doar intrati AICI si luati-va un frumos PET , un animal de companie, un suflet care sa va scoata din sarite dimineatza si sa va calmeze seara cand se cuibareste langa picioarele voastre imputzite , de la atat muncit pe apele astea de pe tamplele mele.. mai luati dracu' o pauza , ca murim cu totii si venim peste voi acolo sus , si va zapacim la atmosfera, va secam de cald si va buzunarim de canicule.

Mai bine atzi lua un animalutz ...sa ploua cu aterizari non violente la impact, cu d-ashtia mici si parosi... D-ASHTIA, bolnavilor...

Felicitari acestor omuletzi, om sau cine, stie, animal, care sustine acest blog.


O zi plina de cel putin un prieten sincer si bun, va dorim !


pa pa

echipa DKDNS
2 Responses
  1. Ioana Says:

    Multuuumiiiim frumos de reclama :)!


  2. herminedirt Says:

    bah, vedeti ca aveti concert saptamana viitoare :)) puneti si voi aci sa stie poprul :p