OH NO! WE GOT TRAPPED IN A COMPUTER

Pe o planeta indepartata unde trupele repeta in pielea goala pentru a spori senzatia sunetului nou si liber compus in gratia sesiunilor spontane programate fix, o trupa era mai dezbracata ca toate celelalte.I se spunea dekadens.Avea mai mult nudism gratuit intr-o zi decat alte trupe intr-un an...


Intr-o buna zi, cand membrii trupei stateau la o masa de poker in mijlocul drumului, Becky s-a gandit la o palarie ciudata care arata de fapt a ciuperca in pas cu moda si zic "arata", pentru ca toata lumea putea sa vada plasmuirea mintii englezoaicei, plutind in aer.Narghileaua din decor si pernele turcesti nu banuiau nimic despre ce avea sa urmeze...
Dupa ore indelungate in care Becky avea un nor plutitor deasupra capului si nimeni nu si-a dat seama ca e o palarie de fapt,cei 4 au inceput sa dea cu rocku', tot in mijlocu' drumului.Narghileaua si pernele turcesti din decor au plecat injurand, sa asculte ceva oriental.
La sfarsitul repetitiei, Boddy a aflat ca este tata.Deplasarile cu trupa l-au purtat pe melaguri necunoscute, in afara planetei natale si acum, un copil verde , zglobiu si leit moaca lui de Boddy, este ecoul zbuciumatelor calatorii in care nu a putut spune "nu".. nici macar odata.Felicitari boddy.Este verde, dar e-al tau !
Dupa stirea incredibila pe care a primit-o, Boddy a scapat,de emotzie, copilul verde pe jos si l-a facut praf tzandari si a convocat trupa la o shedintza de narghilea cu esenta de "ce-ai zis?.. a, mi s-a parut ca ai zis ceva...o fi vantu'...".Imediat ce au gasit Narghileaua si pernele turcesti (care ascultau muzica orientala in mashina la Jan) s-au pus pe tras pe gura si pe nas si, ca prin minune, gravitatia a inceput sa joace feste si toti s-au trezit plutind, mai putin Jan.Jan nu se trezise inca.
Trupa s-a lasat cuprinsa de o stare de bine care era de fapt o stare de fum care era de fapt o narghilea care era de fapt o pipa ciudata care asculta muzica orientala cu niste perne. Mihai a inceput sa mixeze la un turn-table care era, ca orice alt lucru pe planeta asta, in mijlocul drumului.In timp ce mixa ishi aducea aminte de iubitul lui, Negruldo Tatnugluma, o fiinta extraterestra de clasa neagra din alta constelatie, in care trupa concertase in cadrul unei manisfetari cu tematica "oamenii colorati sunt cei mai dotati".Negruldo Tatnugluma a fost dragoste la prima vedere pentru Mihai insa intre cei doi nu mai era acum decat o gaura neagra.

Urmatoarea zi a avut loc o shedinta foto.In timpul acestei shedinte foto, trupa si-a dat seama ca Becky este ciudat de inalta, mai inalta chiar ca unii membrii ai trupei.In aceasta clipa membrii formatiei s-au intrebat daca nu cumva aerul rarefiat al planetei nu le joaca feste ochilor.Sau...nu?

Pentru a inlatura aura misterioasa din studioul foto (care sigur se afla in mijlocul drumului...) cei patru s-au pus pe rockerit (in mijlocul drumului...).Energia pe care o emana trupa era imensa incat cristale swarowsky au inceput sa le tzashneasca din cap de diferite culori, in functie de starea pe care o aveau.Cristalul lui Becky era verde pentru ca se simtea verde.Cristalul lui jan era negru pentru ca si-ar fi dorit-o mai mare.Cristalul lui Boddy era mov pentru ca el foarte gay si cristalul lui Mihai era de un albastru inchis pentru ca alta culoare nu au avut la magazin.
Pentru ca nu prea le-a placut cum a ieshit repetitzia si nici ce cantece aveau, cei patru au incins o partida de karaoke combinat cu mishcari aprige de kung-fu.Becky a observat ca cineva facea print screen-uri ale actiunilor lor in timp ce trupa facea karaoke-fu si a intrat in pozitia de atac pentru a disipa aceasta intruziune in spatiul personal.. din mijlocul drumului.
Intriga acetsui atac invizibil s-a consumat repede deoarece cu totii s-au hotarat sa incinga un gratar in mijlocul drumului, sa manance niste mici si sa bea bere la unison, eventual sa il imbete pe Boddy din nou si sa ii puna un bebelush verde in bratze, cand se trezeshte.

Pacea s-a instaurat din nou pe planeta dekadensilor deoarece gazele de la mici combinati cu bere au produs o senzatie de reverie pe care o puteai simti in aerul rarefiat si pana si mana criminala care facea print-screen-uri se oprise de mult..si au fost balonatzi cu totzii pana la adanci batranetzi.
Sfarshitul

0 Responses