COMPETITION TIME: ROUND 2

vrem glumele voastre in comments sau mail pe deka.dens@yahoo.com

hey, avem chef de bancuri si glume pentru ca nu am mai auzit de mult o poanta tare .. baga si tu la comments o gluma si daca e TARE mai TARE ca cel mai TARE lucru la care te potzi gandi, itzi dam un CD cu dekadens si bucati din parul lui Becky, pielea lui Mihai , ciocul lui Boddy si o unghie de la JAN... Tentant, shtiu, poate mai negociam, bagati bancuri, poante, glumea faze, gen... BEBE, sa fii cuviincios ! Nu fitzi lashi.



Boddy's joke : Ion si cu Marie erau casatoriti de 30 de ani. La un moment dat Ion se supara si-i zice:
- Marie, de 30 de ani suntem sot si sotie si pana acum nu mi-ai facut niciodata un sex oral.
- Ma Ioane, nu zic ca nu ti-as face, dar mi-e ca nu o sa ma mai respecti dupa aceea.
- O sa te respect, Marie, ca doar esti sotia mea, ce naiba.
In fine, ii face Marie lui Ion treaba. Dupa vreo jumatate de ora suna telefonul si raspunde Ion:
- Marie, e pentru tine, muisto!


Beckys joke: A man is driving his car with a blonde in the passenger seat. He asks her to stick her head out the window and see if the blinker is working.
She sticks her head out and says, 'Yes, No, Yes, No, Yes...'



Mihai's joke: Boddy , Mihai si Jan intra intr-un bar si cer o cola rece.La bar e Becky care zice : What ?!?!... Boddy repeta in engleza ca sa intzeleaga : "Please can we all three have one coke ?"..." ...Becky answers : "I ain't freakin', i ain't fakin this !.. What ???.. " Realizand ca nu au cum sa bea o cola in trei, curand, cei trei incep sa urle din toti rarunchii : "That's not my name !!!.. That's not my name !!!"... in secunda urmatoare, doi ingeri ai intunericului au coborat din cer si au adus pe pamant The Mood.Lumea s-a cutremurat numai ca apoi sa inceapa sa danseze.Unii zic ca se mai danseaza si acum pe meleagurile acelea intunecate...sper ca atzi ras.


Jan's joke: Furnicuta muncea de rupea pamantul intr-o zi de iulie, cand prin fata casei trece greierele cu chitara.- Buna furnicuto, ce faci?- Uite muncesc ca acum vine iarna, dar tu ce faci?- Bine uite ma duc in parc trag o cantare cu prieteni si o bere.La fel in august, la fel in septembrie, pana intr-o zi de octombrie cu ploaie si vant, cand greierele trece cu chitara si o valiza .- Buna furnicuto, ce faci?- Uite stau la caldurica si mananc ce am strans asta vara, dar tu cum te descurci ?- Bine sti cand eram cu prietenii in parc si cantam a trecut un impresar caruia ia placut mi-a dat un contract si acum plec la Paris ca am concert.- Greierasule am si eu o rugaminte la tine.- Zi furnicuto orice.- La Paris daca te intalnesti cu unul la Fontaine sa-i zici ca-mi bag pula in fabula lui !!!
Etichete: | edit post
4 Responses
  1. Anonymous Says:

    BANCURI GLUME POANTE CATERINKA UMORISTICE CHESTII PASTRAMA OMPLETA RAHAT PERJE SITUATZII TRUISME MAME MILFURI TILFURI HILFURI SILFURI SEX FARA PERDELE PERDELE PENTRU SEX FARA PERDELE BLOGAREALA URA PIZMA SARE OALE OTZET !!! MULT OTZETTTT !!!

    sunt eu mihai... imi pare rau... nu m-am putut abtzine..


  2. Anonymous Says:

    Cum se numeste un DJ trist?
    raspuns : Emo Maas


  3. Anonymous Says:

    Pasagerii din avion si-au ocupat locurile si asteapta echipajul pentru ca aeronava sa poata decola. Intr-un final, pilotul si copilotul apar si incep sa mearga printre scaune catre cabina lor. Toate semnele arata ca cei doi sunt orbi. Pilotul poarta ochelari mari, negri, are baston alb, cu care loveste stanga-dreapta ca sa-si gaseasca drumul. Copilotul are si el ochelari negri si este ghidat de un caine insotitor.La inceput, pasagerii se foiesc nervosi, gandindu-se ca e vorba de o gluma, dar cand se pornesc motoarele si avionul incepe sa ruleze usor pe pista, toata lumea se linisteste. Deodata avionul accelereaza puternic si panica se instaleaza. Unii pasageri incep sa se roage, in timp ce altii se lungesc pe podea cu mainile la cap. In timp ce avionul se apropie in mare viteza de capatul pistei, vocile devin tot mai isterice, pentru ca atunci cand avionul mai avea de rulat doar 20 de metri pe asfalt, toata lumea sa urle intr-un glas. Din fericire, exact in ultima clipa, avionul s-a inaltat catre cer.
    In cabina pilotilor, dupa cateva secunde de liniste, copilotul isi desclesteaza dintii:
    - Intr-o zi, nenorocitii astia o sa tipe prea tarziu si o sa murim nevinovati!


  4. Anonymous Says:

    bloda catre copiii ei rai: mai taceti dracului, ca mi-am luat de la gura sa va fac!