BRUNETA BRUNA RAU !!!

mMultumita lui BODDY, am descoperit radacini irefutabile ale BRUNETEI ORGANizate de DESPOT.

Imaginile care urmeaza sunt socante, nu sunt recomandate televiziunilor care cauta reporteri cu calitati demne de "sticla".

Sprijinim miscarea sexului frumos si ne bucuram ca duduia din imagini nu i-a luat interviu lui DESPOT intzolita precum atasamentelor, l-ar fi putut devia de la analiza reala a situatiei. :))))))))

OK, filmam in 1... 2... 3 in p#%a mea ca doar le-am enumerat ! :)))))))))))











Va dorim o zi BRUNA in continuare !
2 Responses
  1. Anonymous Says:

    cam pitzi duduia.... :)))))
    auzisem ca e "fotomodela" dar parca e prea pitzi...


    btw, de ce va puneti word verification? ca trebiue sa scriu cuvinte, care par cuvinte, dar care nu sunt. cand eram mic ma jucam asa...inventam cuvinte. banuiesc ca sunt niste copii angajati la google care baga textele astea de verificare.

    slicravi - (substantiv pl.)zugravi de pesteri din epoca de piatra (--> slicraveala - zugraveala pesterilor.


  2. Anonymous Says:

    A doua poza, cand ii ies firele din fund, este foarte tare.

    Avand in vedere ca arata ca (si se pare ca gandeste precum)o papusa gonflabila, faptul ca se misca ma duce cu gandul la faptul ca e motorizata si ca acumulatorii pe care functiona in timpul interviului erau pe duca. Un alt indiciu este si faptul ca a primit un surplus de energie (probabil a fost alarma de 5% energie ramasa), fugind la sfarsitul interviului sa isi bage firele inapoi in fund, ca sa se incarce.

    Al treilea si ultimul indiciu este fata ei, care nefiind umflata suficient este usor distorsionata (a se observa nasul de pugilist).

    In concluzie, admir curajul persoanei/persoanelor care au sangele rece sa se trezeasca langa ea dimineata (mai ales daca nu e machiata).

    Bleargh! Ptiu! Hair ball!

    a.