POZE DE PE CAMP :)))))


Cum recolta a fost buna si noi am fost buni cu ea, am semanat mass-uri, link-uri, Roadrunner Music si fortzele de Guerilla au plantat vlastari de promovare, sa creasca tari si fermi pe pozitzii, nu ne putem decat lauda un pic cu munca altora :))))) si va aratam niscaiva roade vizuale de la Grigoroiu Eduard, infamul fotograf, baterist (trAum si scout astray) si luptator pentru bunul simtz subteran-urban (metroul greu) si multe altele... cand dracu' a avut asta timp sa vina sa ne faca poze ?!?! :)))))) ...

Recolta foto Mauser si Dekadens, colorata, nah ca-i gata.

Bucuratzi-va pana nu se supara asta si ni le da jos cu japka de pe blog :D ...

































Multzam Dedy.


echipa de balet DKDNS.
6 Responses
  1. Anonymous Says:

    http://www.arcaluinoe.org/trupa/prieteni/dragos/


  2. c Says:

    ba, ai dracu... frumushei sunteti! sau tot ce vedem acolo e doar mana lu' dedi, care e un maestru al photografiei si va scoate el frumushei, din lentile si filtre? ei, lasa... macar sunteti talentati!


  3. Anonymous Says:

    Salut!

    Scuze pentru deranj!Va trimit acest e-mail in speranta de a salva un baiat de 19ani.Numele acestuia este Dragos Croitoru,iar in luna noiembrie a anului 2008 a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastica acuta.De atunci boala baiatului a evoluat foarte repede,astfel incat doctorii ii mai dau inca o luna de trait in cazul in care acesta nu face urgent transplant de celule stem.La inceput exista o raza de speranta deoarece dosarul acestuia fusese aprobat,parte din suma urmand a fi asigurata de ministerul sanatatii.Pentru cealalta parte demersurile trebuiau continuate la ministerul muncii.Insa pe 1 aprilie,dosarul lui pe care scrie "Risc maxim de exitus"a fost respins ieri de catre guvern.Este inuman ce i se intampla acestui baiat caruia nu i se ofera sansa de a trai,care in mod normal ar trebui sa isi petreaca altfel decat pe un pat de spital aceste clipe din viata lui.

    Va cerem ajutorul pentru realizarea unui concert caritabil cat mai curand deoarece cu fiecare clipa care trece,Dragos este cu un pas mai aproape de moarte.

    Va multumesc!
    Numai bine!


  4. ameul Says:

    Salut Anonymous, trupa dekadens nu detzine aparatul pentru a organiza un concert caritabil insa simpatizeaza cu cauza ta.Dc ne-ai lasa o adresa de mail sau un id pe deka.dens@yahoo.com unde sa putem sa facem schimb de unele informatii, poate reusim sa atingem mai multe urechi cu povestea asta.Momentan este tot ce putem face.Ii dorim oricum lui Dragos toata sanatatea si norocul din lume.

    Numai bine.


  5. Mara Says:

    am si eu poze de la concert, vi le trimit?


  6. ameul Says:

    Mara, daca ai poze, baga in ce fel potzi tu pe kukubow@gmail.com.Recomand site-ul transfer.ro, e rapid, sigur (cred.. :) ) , faci o arhiva si o expediezi numaidecat...si pe urma postam pe blog.

    Multumim si asteptam !