ClickZoomBytes vaneaza departe de casa : ROXA



Se pare ca tumultul sec al trupei DKDNS (sper ca asa am voie sa folosesc numele, dc nu, se iarta, nu am stiut... ) a ajuns si pe la urechi indepartate (una de cealalta..) si a izbavit un literary net spawn, cu protagonistul principal, un om proaspat tuns si dat afara din propria echipa printr-un mail : solista trupei "al carui nume nu va fi rostit" .. - " - dar .. abreviat , fara vocale ?... DA ! " - DKDNS.


Multumim Domnlui Richard C. de la ClickZoomBytes si pana-n Europa libera, pentru ideile lui despre cum petrece lumea din muzica romaneasca, aia considerata ca fiind "buna" si suficient renumerata , tot intr-o supa de opinie,  in click uri, zoom uri si bytes uri.




Multumim ROXA pentru ca a dat cu "balta-n bata" elocvent si pe stimulii care ne misca pe toti, cei din DKDNS si ii felicitam pe cei care vin cu subiectele senzationale pe care le acopera prin abonamentele de feed si "mizeria" locala.Vine iarna, cand zburati catre sud ?.. am auzit de niste scandaluri veritabile acolo, domnilor...


Sa vedem ce a iesit :  


Enjoy. 


echipa DKDNS
2 Responses
  1. Anonymous Says:

    foarte adevarat...ce spune rox..bravo ca spune lucrurilor pe nume....oare aude cineva...sa speram..asta ne a ramas..tine ti drumul drept aveti talent..bafta dkdns


  2. Anonymous Says:

    asteptam comunicatul..noi zicem sa va vedeti de traba pe care o faceati asa de bine...ce atatea discutii..neintelegeri..e prea mica lumea asta?...noi care va ascultam nu contam?