VA TINETZI DE POSTII... :))


O sa reformulez vis-a-vis de ce se numeste a scapara cremene sa se faca ziua mai repede si a lua foc fara sa mai apuci sa treci peste noapte...

post montat de www.no3.ro :

"...

Incepand de ieri, formatia Dekadens nu mai exista. Concertele care urmau sa fie sustinute de acestia (16 octombrie – Piata Constitutiei, 27 octombrie – Fire) au fost, se pare, anulate.

Decizia este de-a dreptul socanta, venind intr-un moment excelent pentru trupa, in care se incepusera pregatirile pentru cel de-al doilea album. Dupa plecarea solistei Becky Elian, totul parea pierdut pentru Dekadens, acestia au reusit insa, in mod miraculos, sa gaseasca aproape imediat inlocuitoarea perfecta pentru Becky – atat muzical, cat si ca atitudine.

Nu putem decat sa ne exprimam regretul ca am pierdut inca una dintre si asa putinele trupele autentice din cadrul scenei muzicale romanesti. Este pacat ca neintelegerile dintre membrii ne priveaza de ceea ce ar trebuia sa conteze cu adevarat – muzica.

“Longer nights are colder,
I miss my revolver.
Going into hectic,
When I’m feeling septic,
Turn it up electric.
Crossing over borders,
Feeding my disorders,
Overgrowing misfit, looking for a new hit,
Tired of the same shit.
Shit, shit, shit…”

..."

One comment on the post, care se regaseste si pe site ul anuntat mai sus :

"...

nu avem vesti oficiale pentru niciunul dintre prietenii, amicii, sustinatorii trupei dekadens, deoarece nu stim nimic oficial de genul acestei despartiri.Tot ce va putem spune este sa va pastrati aproape de sursele de informare clasice : myspace, blog si cand va veni momentul sa declaram ceva, o sa o facem.Momentan pe blog este postata o curiozitate, complet inoportuna datorita acestui zvon propagat mai rapid ca orice alt anuntz al vreunui concert dkdns si discutat de zece ori mai mult.. small food for though, there… important este ca va stim interesati , chiar dc zvonul nu favorizeaza, va garantez ca nu este o pacaleala sau o “vrajeala, frate” (cum spune Bitza :) ), este doar o pauza care va dura cat va dura sau se va termina cum se va termina.Tot ce va pot spune clar este ca va vom tine la curentzi cu tot ce tzine de noi, cei patru decadentzi.

Bafta si sa aveti muzica in casti, e mult prea mult zgomot inutil printre noi.

Mihai, DKDNS.

..."

Cu acestea fiind spuse, nu uitati de poll-ul de mai jos, din nefericire, nu putem sa facem un sistem coerent de votare, din cauza template ului nou de html, dar un post probabil conteaza la fel de mult ca un vot, poate chiar mai mult.

Multumim tuturor celor care si-au exprimat parerea, in mod normal nu o ardeam pe combinatii d-astea, serios, parol si alte forme de julire a eu-lui personal, dar cateodata, vrei un pic de "...hai sa o ardem cu peoples-ii care tin blogul in viatza ...sa fie bine la formatie ! " (copyright F) .


Sa o ardem favorabil !

DKDNS

7 Responses
  1. Anonymous Says:

    chiar fum fara foc nu iese...deci faptul ca sunteti asa...in permanenta vacanta sau cum o fi..deci nu va lasati..chiar sunteti buni si va iese misto totul impreuna...abia asteptam sa va vedem..si acum?
    ne lasati..asa...neconsolati?tre sa compuneti ceva special..show must go one


  2. ameul Says:

    Exista compus si in compuneri violente viitorul album... promovat la greenchannel prin piese cu un sound complet nou.Cine a urmarit emisiunea stie despre ce este vorba.Altfel, un brut nedemn de net dar demn de atitudinea din el, gasiti in postul violenti si verzi, ceva mai in urma.. cu firimituri de paine and stuff :). Cheers !


  3. Pacat, poate va dati si voi seama ca aveti mai multe de castigat daca reusiti sa ajungeti la un acord comun.


  4. Anonymous Says:

    are dreptate unul dintre ,,elefanti,,stie ce spune...ascultati de cei mai in varsta[scuze]..la treaba..aveti tot ce va trebuie...chiar sunteti voi cei 4 dek foarte speciali...poate un pic neintelesi...dar cine pe cine sa inteleaga in ziua de azi?
    asta stit sa faceti f bine...bucurati ne in continuare


  5. Anonymous Says:

    daaa.chiar asa,...ce nu va puteti pune de acord? care i miza?bafta..la negocieri si continuati...n aveti ce pierde


  6. c Says:

    terminati cu prostiile! inca nu am apucat sa va vad in noua formula si am de gand sa o fac! pe noi, cei din fatza scenei, prea putin ne intereseaza de micile(sau poate chiar marile) voastre divergente! nu e mai important ca NOI va vrem pe VOI??? Voi, acolo sus pe scena, nu pt noi urcati? take it easy, luati si pauza daca considerati ca va face bine, dar nu va lungiti cu ea prea mult. si RHCP au luat un an pauza si acum se intorc in studio si pe scena, plini de pofta de cantat! asa sa faceti si voi! (doar ca nu cu un an pauza... mai putin. muuult mai putin!). Hang in there!


  7. Anonymous Says:

    subscriu...dar cu o pauza cat mai mica daca asta face bine ...la trupa..va asteptam..cat mai curand