PACHIDERME CIUDATE SI CERCETASI RATACITI.. LA MALL

Bah !

KINOFEST este plin de oameni care vad filme si filmele sunt pline de oameni care joaca in ele.In afara de asta, avem si noi un exponent al artelor sustinute liber si vrem sa il aruncam pe culmile gloriei, dandu-i link peste link peste link, dar de unde atatzia peshti, ca nu cresc in copaci :

Dan Vezentan , inginer de creatzie spontana pentru animatie printre altele, a sustinut  la KINOFEST - videoclipul piesei Britt Tips Ditty - SCOUT ASTRAY, (coming soon www.scoutastray.com) la sectiunea de filme de animatie :



Lasand tura de fortza animata deoparte, va prezentam cateva prestatzii "bizare", din cadrul KINOFEST, Cinema LIGHT Bar, Nuziccare Mall (Liberty, Rahova, Langa Mac-ul ala, vezi ca e o benzinarie Lukoil vis-avis, sshhhhhh !!!! ), cu elefantii la comanda si un intro "ratacit"de la cercetas, pentru ca am ramas fara baterie la telefawn :) ...

Inainte sa ajung la concertul de aseara,  o ardeam asha :


"...calm, nimic in neregula, totul normal, linistit..."

Dupa prestatiile trupelor amintite , am inceput sa o ard asha :


".. ce .. cum.. ha ?.. nuu.. daaa.. cum ?.. da-o-n... alo ?.. "


Iata captziunile din concertul cu pricina : 

Les Elephants Bizarres - Ugly Ballerina



Les Elephants Bizarres - The Elephant Man


Les Elephants Bizarres - Have No Fear


Scout Astray - Brit Tips Ditty 
 

...ok, cam p-acolo e si-am incalecat pe-o ceva si v-am postat pe blog asha.

Nu mai bine !


:)

1 Response
  1. Roacsen Says:

    :))) le breton c'est un horreur !!! esti un conservator, micutule, recunoaste. pun pariu ca la 80 tot cu bretonu o s-o arzi... in buzunar dk altfel nu se va putea :))