ANCHETA MTV - DEKADENS IN CONTROL

RETROACTIV.. Quantum Leap style, cooaeehh !!!....Acum putem sa vorbim despre asta pentru ca s-au linistit apele (din capul meu) :

Ne-au prins... dar nu pe toti :D... cu toate ca stiam ca in CONTROL, se mai efectueaza conform numelui cate o ancheta mica sa mai afle lumea cu cate grame de atitudine si inspiratie te deplasezi in live-uri , la tine , am ignorat sfatul medicului si am dat buzna , invitati, la TIMISHORT 09 unde am si prestat de mama focului (...Foca ?) cea mai noua piesa cu participare 199,(9) % a Vox de la Roxa.

Sesizata fiind de autoritatile MTV, post care nu are toate "shurubelele" puse, ci doar unu' si muy bien ay que calor :)), Vox de la Roxa raspunde ca un adevarat agent DKDNS asaltului interogatorial emtivi...esc.Subsemnatul a dat bir cu fugitii ca a fost udat de zeii atmosferei incinse din CONTROL si a trebuit sa se zvante pentru a activa diavolesc la instrumentul lui galben mustar.

Enjoy the blood spill...





Hai ca ne vedeeeeeem daaaaacaaaaaa maaaaaiiii veeeeniiiitttziiiii saaaa sunaaaaatziii saaaaa puneeeeemmm ceeeevaaaaa peeeee nooooooiiiii inaaaaaiiiinteeeeee.... ;))))))))

Sa va mushte de fund si sa nu va para rau !

DKDNS
0 Responses