SHOW YOUR ROX !


Un semn mare cu scrisul "SOLIST CU ATITUDINE" ar inspaimanta catziva platitori de bilete, ar traversa strada clubului in care cantam sau ar chema hingherii sub forma producatorilor de prost gust (stim ca au gust prost ca mushcam din ei cat putem de des...) sa mi ti-o sugrume, sa-i faca coaiele farame si sa sune tun dar nu au idee cu cine se cam pun... incredere in sunetul nostru ( cum zicea batranu' toaletar Georgica Michelle in Libertate(a) ) inseamna incredere in sunetul si exploziile ei, motiv pentru care va improshcam cu cateva avertismente instantanee, sa va feriti de dracu' ca de dekadens atunci cand Roxa da din vox intens, pazea :











A real ROXNROLLA :), respect !

Bafta.

DKDNS
4 Responses
  1. Leo Says:

    Treaba voastra! O sa si-o ia in cap. Sa nu ziceti ca nu v-am spus cand o sa va lase pentru mai stiu eu ce Nightwishuri sau Evanescenceuri. There, you were warned!


  2. ameul Says:

    Multumim pentru amenintare dar avem probleme mai mari.. vin Guano Apes in Romania :))...Roxa noastra o face harcea parcea pe tipa de la Guano Apes insa nu e loc de rosii si nici nu are loc vreo intentie legumicola proiectata special pentru acest eveniment.

    Noi sa fim rupzti de betzi :))


  3. Leo Says:

    Poi nici nu trebuie sa aiba intentii legumicole. Ce e asta, concurs?


  4. ameul Says:

    Este concurs de popuLERitate ! :))