OPRITZI DIN LUHBUH, UNII FAC BINE GRATUIT :D

...ce a venit din lubuh si a supt prosper ce-a scos, trebuie lasat tarandu-se sau sa i se dea mai mult de ros...

Ma bucur ENORM sa vad ca sunt oameni atat de altruisti incat sa ajute sa faca o ASTFEL de RECLAMA unui grup generos de indivizi care sprijina din pasiune muzica romaneasca din sub.Cu atat mai mult, ca un adevarat erou , identitatea ii ramane necunoscuta (sau le ramane necunoscuta, ca sinapsa unui record de scanteiere cerebrala) neputand sa indreptam multumirile noastre intr-o directie anume, ne indreptam mainile catre cer si ii multumim marelui OM DIN NORI pentru gradina lui din care sar atatea specii , ca broastele de pe plita.Inima mea tremura de bucurie... cata lipsa de egoism si seu de atractie personala... cu adevarat oameni.Cu adevarat eroi.

"No.3 a primit un atac anonim. Adresa de mail herminedirt@yahoo.com nu mai exista, contul fiind sters de cineva care: - s-a simtit agresat de prea multe cuvinte pe care nu le intelegea sau - a avut o copilarie nefericita sau - are o copilarie nefericita.

Ii rugam pe toti cei care vor sa ne contacteze sau sa ne trimita informatii despre evenimente si concerte, sa ne scrie pe urmatoarele adresa:
herminedirt@no3.ro.

Pentru Yahoo Messenger – hermine.dirt."


In cuvintele celui neodihnit si sumbru, CALEB (Blood - Monolith productions - pentru connaisseurs.. :D ), propun sa urlam cu totii in cor in No.3... 2... 1... :

"i live.. again..."



Be well, adica fii fantana.

DKDNS

0 Responses