Totall Recall si cei 4 Arnoldzi portabili

Va prezentam o colectie de post :) pentru cei credinciosi celor dekadente, va postesc la urmarit activitaturile din gradina ursului si legenda lui Total Recall si a celor 4 arnoldzi portabili.


Enjoy !!!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

DEKADENS - ORIGINI - Boddy :)))

Pentru un tanar prospectant rocknrolla, fan Beatles din Valcea, viatza avea sa ii procure o aventura fantastica : o excursie la Dinseyland.Insa, datorita unui virus aprig, tanarul Boddy a fost nevoit sa ramana inchis intr-o sala de repetitii speciala din Valcea, care servea si drept sala de carantina... acolo, in sala plina de postere cu Ringo Starr, Boddy a devenit una cu ritmul si a contopit indrazneala cu acuratetzea si a devenit un acrobat metric.

Fara nici o legatura cu ce ati citit, cateva poze cu Boddy mic :))))) :


Boddy in masina parintilor, old, sepia, warm filter, pot sa mai inventez dc vreti...


The Black Hill Mafia : Don Dragos, Dona Carmen si il micutzul Boddy.Cea mai temuta familie de oameni misto din Valcea... atentie mare... sunt ospitalieri !!! AAAGGHHH !!!

Vom reveni in luni lumina cu alte informatii DEKADENS - Origini :))) , cu detalii mai inutile si intim de jenante.

Sa aveti parte de !

"Sa fie bine la formatie!"

Bucurati-va in 3... 2... 3... 4... 2.... 1...


MICHAEL JACKSON E PRINTRE NOI !!!


Doamnelor si domnilor ... Hiii !!!.. Pacacica cica oaca pacacica cicaoaca !!!.. da, ati recunoscut bineantzeles, unul din versurile nemuritorului MJ, regele nu a murit, s-a tranformat !!!..

Palrierul chilotzar dansator si shturlubatic a decis, in mod aparent, sa adopte un stil de viata mai lent si mai simplu, devenind un calutz cu totul si cu totul de lemn.Desi extraordinara acoperire a megastarului interstelar ar putea inshela ochii unui trecator nepasator, eu, Mihai de la trupa DEKADENS , l-am descoperit pe Regele Pop-ului, intr-o incursiune fantastica la mare.


In mod clar, podoaba capilara a artistului a constituit un indiciu important in determinarea identitatii.Culoarea alba a pielii l-a scos si mai mult in lumina pe cel mai mic fost membru al trupei Jackson Five numai pentru a fi in totalitate expus cand , un baietzel a venit alergand, s-a cocotzat pe calutz si a inceput sa il calareasca prin curte...

Tot de prostii te tii, mishule...


Acest articol este o satira, si noi am ascultat de mishu' cand eram mici si oricum omu' e tare, pacat ca s-a uitat pe fashion channel prea mult.Televizorul ne transforma in megastaruri in dizgratzie !!!

RIP MJ.

Respect !

p.s. : propun ca "dirty diana" sa devina o pozitie sexuala interrasiala intre minori strict, pentru activitatea depusa in folosul comunitatii umane.

:) .. nu ma pot abtine.

Steagul de gluma e sus de tot si am toate armele in fata fortului, pe pamant.

O zi buna tuturor mai putin lui.. ... .. nu zic.

M-am potolit.


ALWAYS WEAR A RANDOM !!!

Dam si fara elcoventza, fir epic sau cadentza, nu ne monitorizam nostalgic ca sa nu creem dependentza, strigam random peste mari si tari, kooaeh, cine nu-ntelege , poa' sa sara la bataie, nu te stilizam, nu te menajam nu te vom feri de foc, sa arzi inseamna sa te-astepti sa iei foc, in timp ce zbori, daca nu te-astepti sa cazi s-ar putea sa nu mia cobori deloc.

Random, deci existam.


Incercand sa prind semnal in vama.


The munchies...


Dekadens militeaza retro-activ pentru eliberarea gazelor !!!...


Un text in olandeza.Nu stiu ce inseamna.


Gasiti-o pe Roxana in imagine.


Ai 3 secunde sa pleci cu aparatul ala sau iti implementez flash-ul in anus...


Repetitii la sange.. pentru sedinta foto... bah, narciselor.. :))


Bloody :)))


Daca Samuel L. Jackson ar canta alternativ rock.. ar fi fost Jan.


MTV... pimp my head !


Jan, vezi ca vine un val mare din spate si are un semn pe el... tsu... tsu.. na.. mi ??.. tsunami ?!?...


Hai, frate, iar s-au dus sa bea si m-au uitat pe plaja.. da-o-n fosta mea locuinta...


SFAT: NU aveti incredere in salvamarii din Vama Veche.. ceva nu e in regula cu ei... :))

Of randomice and men, v-am pupat pe ten !

Ciao ! (de pe scooter.. :D)


UUUUU.... suntem pe torrente :D


Eu sunt un mare devorator de torrente, puse la bataie, seedate, nu dau hit and run, nu renuntz la consecventza cand fac seed, nu ma simt cu nimic vinovat ca nu avem preturile aliniate la resurse si mare mi-a fost mirarea cand am descoperit DEKADENS in analele internetului, in playlist-ul festivalului South by South West 2009, Austin, Texas.


Trupa DEKADENS a fost invitata sa participe la festivalul SXSW, Austin, Texas, in cadrul turneului Burn Alive - Canada - SUA.

Fuckin' internet strange music playing freaks !!! :))


Hai , seed placut !

:D


TIMISHORT 2009 - Live in CONTROL

DEKADENS a fost invitata sa participe prin concert live, la TIMISHORT 2009, multumiri organizatorilor pe aceasta cale si bucurii eterne celor de la Les Elephants Bizarres , pentru energia stelara cu care ne imbie la dementa pe scena.Respect !



Instantanee si clipuri , prin atotputernicul explorator muzical subteran , No. 3 :

we're alright - new song !!!



Denise the disease



Babylon



Work it



Climbing up the walls



DEKADENS live in CONTROL - pics and review , via No.3.

WWW.NO3.RO

Salutari de maini tuturor si tuturoarelor !

BITOLA FEST 2009 - MACEDONIA - NOT a greek legend


Nu ca nu ne era de ajuns sa o ardem aiurea cu rocku' prin .RO dar era si pacat sa nu raspundem afirmativ invitatiei festivalului BITOLA FEST 2009, Macedonia, un fest cu traditie si deloc partinitor fata de trupele invitate, stilurile fiind la fel de variate ca ochii omului cu vederi largi.Din incursiunea macedoneana va prezentam cateva instantanee plauzibil relative la cum am ars-o, gen.. nu ?




Filmarea incredibila care atesta existenta piciorului lui Tarantino , surprins in cotidian de catre trupa DEKADENS !!! :))

... fii atent, o sun si sigur se aude de parca tufisul ala are un telefon in buzunar..

jurnal de bor, data stelara actuala : Jean-Luc pilotand naveta familiei Alexandrescu, privind spre culmile granitelor .RO si nu numai.

Incubatia ajuta sa dezvoltam imunitate si sa fim outlanderi rezistenti si fiorosi.Uitati.. cum doarme BESTIA !!!.. (adaptare dupa un banc.. cand ma vedeti, ma trageti de guler sa vi-l zic..)

Miss Picioare Rupte pe Bord 2009

mp3 cu susur de apa si cutremure mici, pentru relaxare totala si intarirea chatrei ?.. nu chiar, east 17, roxette, blackstreet si alte melodii de agatat gagici la 17 ani.Original Gangstuhh...

Coaie, nu intelegi ca nu sunt de aici ?.. sunt in deplasare cu un circ de purici.

Boddy the Beat vs. Rox the Vox... ultima oara cand am vazut asa un dinamic duo, era 01:00 dimineatza si Hulk Hogan isi rupea maiourile pe TNT.Aaahh.. ce vremuri..

Chevelle - The RED :)))))))


MTV Cribs - Boddy : aici este living-ul, l-am populat cu un orasel mic de specific macedonean, multe fete frumoase, chioscuri, tot ce are nevoie un rockstar din Romania.. sa mergem acum in vulcanul meu extins unde am montat un jacuzzi..

...8 ...9 ...10 gata.. cine nu e gata il iau cu lopata si mananca ce are Boddy la pachet.


You gotta feel the blues... pentru ca nu pot sa il vad prin ochelarii astia.


O balada pentru Boddy la bass de piept in Do(rmi coaie odata sa dormim si noi..) minor.


"YOU ARE HERE!"... Ti-am zis, Jane, ca suntem in HERE, nu in BITOLIA.. am luat-o stramb la intersectia aia cu FREE SHOP-ul...


Cold as ice.. cream.

Moving life.Sitting ducks = Miscand viatza.Asezand ratze pe shezut


Heavy , boy... (pentru cunoscatori :D RIP MH)


The Hoodie wearing Guardian of Bitola... pe aici nu se doarme !


Nightmare on a Bitola Street.. balcony... dorm room... stuff... gen.


Ce dracu fac toate butoanele astea...


Papusa Boddy, arata real la tobe, bate ritmul, produce explozia, creste tensiunea, arata ca Mr. T, practic doua papushi in una.Suna acum la 555-BODDY PAPUSHA si ia-ti varianta din piele tabacita de sesiune si 700 Km de condus.NU EZITA !


Ia sa ma intind eu pana la efectul asta de aici din dreapta si sa dau usor de unul din butoane la stanga... hmm, o sa stam toata ziua aici.Ma dau batut.. de unde se da drumul la sunet ?


Un fel de.. dar nu chiar... dar destul de.. dar nu chiar... mai mult pentru... dar nu foarte.Oricum!


Scena din piata Bitoliei, amenajata in minute intregi si dotata cu sunet bun, puternic, fara overdirve ca ne-a zis omu' mare si fioros de la sunet ca "nu e voie", isi asteapta pretendekadentii.


"Baieti, uitati, levitez, incredibil.. alo ?.. Roxana, fa-i atenti, te rog, de ce razi ??.. nu pot sa cobor.. aaaaaghh.. dati-ma jos.. aaaaaaaaa... " ... am exagerat cu dieta.


Poza de album romantic de trupa... fotograful a capturat exact momentul dinaintea unui episod important din viata trupei : Roxana urmeaza sa cada de pe scena cu peru' n freza si Boddy isi baga din greseala un batz in nas, Jan pur si simplu o sa inceapa sa arda ca o lumanare prin pura concentrare Chi si Mihai o arde aiurea cu dispzitivul de furat suflete.


Jan-Luc Pickguard priveste razvratirea Bitolienilor veniti inarmati pana in dinti cu copii, neveste, haine largi si femei la buricul gol.. jurnal de bord : un dus rece si lung inainte de somn, musai !


Echipa de acrobatii vocalo-ritmice Boddy-Rox.


Nu, ce-ai fah, esti dusa ?... normal ca sunt reali... Jan, Boddy si Mihai sunt chiar mai reali decat e nevoie cateodata :))))) ....


Singurul barbat din Bitolia.. bravo, Roxana, repede, femeile din Bitolia deja au strans facliile si furcile si vin sa ne trimita in vacanta permanenta.


Boy and pretty girls afterparty, cheers and many thanks to our friend, TOJE !...


- Hai, frate, nu te mai stramba, se uita lumea la noi.. - Cine se strambaaaa ?!?!.. Iooooo ??!?!....


You don't fuck with us !... WHYYYY ?!?!? :)))


Daca ti-as spune ca privirea asta malefica castiga increderea tuturor fetelor din .RO, ai veni cu mine la tine acasa ?...


The sweet romantic where is our gig money, dude look.Special.


..acoloo unde Jan a scrumat, un mare izvor verde a tzashnit la suprafatza.. acum asteptam sa inmugureasca :D


- Poti sa ma pui jos acum, Rox ?... - Numai daca mananci tot !.. - Gata, serios, mi se face rau, pune-ma jos...


Da-mi-l mie, ca il halesc cu bas cu tot.. miauuuu...


Behind the scenes : a classical macedonean wedding.


Femeile din Bitola sunt la inaltime.Roxana sta de sase si Boddy sta paneste situatia prin cunostinte astrologice innascute : .. uite.. Ursa Mica si Caru Mare !.. hmm.. tu esti Balanta !


DEKADENS and TOJE the president of BITOLIA (he might as well be.. :D )


Umbra lui DEKADENS la Bitolia.


Diafragma si piept de Valcea, o salata a la Macedon si o apa minerala, va rog frumos !


Boddy, ti-am spus sa nu imi mai rozi unghiile !!!..


Soft rock.


Asemanare izbitoare.


Trupa care a cantat inaintea noastra a fost huiduita si batuta cu pietre pe scena.Tobosarul si basistul nu au supravietuit pentru ca isi strangeau sculele foarte greu.


Niste barbati veseli.


Un singur barbat foarte vesel.E simplu, imediat ce treci granita, deviezi, dreapta in 50 km, astepti pana iti taie calea o vulpe rosie, te opresti, te faci ca vrei sa faci un pipi, si intinzi mana , apuci si tragi.. welcome to Macedonia, dude !!! :))))
0 Responses