SMOKE AND SWEAT FOR CHI CHENG

4 ore inainte de concert...










Dupa cum am venit din urma cu valul de matzii infor retrospectiv si abundent, asha am si apasat pe scena din SUBURBIA, un club unde fumul , lacrimile si transpiratul sunt nishte bounceri mari si fiorosi care te impresoara, pentru siguranta si ambianta ta propice, chipurile, insa chipurile mint pentru ca de data asta, apa curgea, fumul se ridica si trupele isi dadeau cu parfum de get well Chi Cheng.Un erou personal pentru mine, mistic prin alura formatiei si calmitatea unei tornade, am trait cu impresia ca live, conteaza numai ce transpiri si ce lacrimezi si printre toate astea, daca reusesti sa mai canti backing pentru Chino Moreno si sa faci si linii mishto bass la, nu prea mai are rost sa o arzi pe banuiala.. esti ceea ce transmiti.

Speram sa fi transmis ceea ce suntem, DKDNS multumeste organizatorilor evenimentului caritabil GET WELL CHI!, trupelor participante si mai ales lui JAH boy wonder la sunet si Tineretze, who we all love and respect (!!!). Gashca dekadenta se tine cu toate mainile si picioarele de luntrea pe care indraznesc sa o ia pe rau, in jos... bulletproof ?... si ploaia erodeaza tabla lasata la-ntamplare.Dar cine-o lasa, uita de unde a plecat sau pleaca de unde a uitat.Noi ramanem bashtai puradeii in meleu si vrem s-o ardem colorat pe strada nu gri in vreun muzeu... OOOOOOO !!! ( copiaza dreapta Boddy :D ).

Clip prin amabilitatea Uanei, No3 (strangeri in the night de mana) si subsemnatu' :

Ectoplasmaticul Adrian Despot :)

Multumim tuturor celor care au fost prezenti si sustin aceasta trupa la ok si la nu atat de ok.Va stiti voi care sunteti, mereu aceeasi, mereu acolo, singurul lucru sigur din industria muzicala romaneasca.Inmultiti-va dracu' odata si terminam balciu' :))).

Ne vedem pe viu.

DKDNS
0 Responses