AUSSIES ROCK THE NEW FREQUENCIES

Vandalismul... un animal des intalnit in hotelurile bantuite de indivizi dubioshi, eventual o trupa din Romania, un grup indie punk, periculosi din cale afara, nu te pui cu ei, traversezi daca ii vezi venind, fugi mancand pamantul.Mrrrrr... 122 e camera noastra din hostel.Nu e ceea ce pare.E ceea ce este.

Mergem retroactiv, asta e cel mai nou prieten al lu' Jan, il cheama Roland si vrea sa vina in Romania sa le-o traga la trupele de p-acilea.Sa-l lasam, sa nu il lasam.Merg pe mana lu Jan.Si il doare.

Fuckin awsome band.Australienii de la The Fumes au rupt gura targului la numai o ora de la aterizare.Fara scuze,pretentii sau se c#$e pe dumnealor.Parca aud ecoul din Romania:"..chitara si toba.. ce, vor sa fie white stripes, or what?"...Da, asta au vrut.Numai ca le-a ieshit ceva original in final.Cam asta-i diferentza...Cautatzi the fumes.


Dedicatzie pentru Alec_Omb : steel blues guitar cantata MASIV.You like that,i know u do.

Ritm pe branci cu scanci si talc.Adica, a batut asta de am ramas the moot.Radem, glumim...

Am cd-ul lor.Am renuntzat sa vad Bloc Party pentru : An Horse, The Fumes, Amy Vee, 8 Ball Aitkin, toti sau toate din Australia.E bine.E foarte bine.

Lizzy Ray from Konqistador presenting the bands.Closer to home, bringing continents together.

An Horse.Dupa cum a zis si Becky, they have the fucking buzz going to Great Britain and gathering crowds aand shit.Presa a fost calare pe ei.Nu se vede din poza,dar tipa aia de la chitara mananca jar si scuipa flacari pe scena.


The crowd.Not so crowdy.But goooood.


Afaceristii afacerind afaceri.Reggie e un cool australian cat cand vine vorba atat de rock cat si de evenimente cu prestantza.Reggie,u can rock my frequency anytime !...that was gay.


Asta este viitorul in materie de interactivitate globala, legata demuzica sau nu.Am vazut conceptul New Found Frequency la munca si este da shit.Bratzara din imagine este cadoul lu' Becky, din partea NFF - Konqistador.Vreeaaaaau ssiiiiiii euuuuuu.

NFF...va urma.

The sound man from the land down under.


Music solutions.NFF...dupa cum am zis,va urma...


Line-upul evenimentului australian.Bune rau.


Bassman...

In sfarsit, Boddy a dat de veveritza... :D

Unde am dat cu rocku' si se pare ca ne intoarcem la cererea Indie Week.


Idem tra la la la.


Noi o sa ne suim in turn,o sa ne aruncam hainele murdare in Ontario si ne caram la Austin.


Numa' bine.

echipa blogoreeica
0 Responses