DETROIT, WHAT?...OLD MIAMI ROCKS!!!

HELLO, neatza' si sper ca atzi fost cumintzi.Noi am dat-o tarash pe sub raul WINDSOR/DETROIT ca sa ajungem in tzara lu' Eminem si sa dam un live in veteranul OLD MIAMI.In ciuda Emigrarilor, declaratziilor, oboselii, pana la urma am ajuns in baru' posedat de un veteran din Vietnam, plin cu rockeri, bere americana, x-box, un sistem de sunet gigant si prietenii noshtrii de la Konqistador.O seara atipica, mixata prudent intre hard core, psichedelic rock si DEKADENS.Baru' e genial.

Boddy si George Clooney...Nu, chiar.This is Reginald Ray, drummer and Konqistador George Clooney look-a-like, incearca sa il convinga pe Boddy sa participe in urmatorul film Oceans's Infinity.Very cool guy.Fuckin' a.

The fucking poster.Old Miami a gazduit turneul Burn Alive, turneul a doua trupe de hard core din Cleveland, care cred ca au fost atletzi , or smthg, erau hyper, aproape urcandu-se peperetzi.Sa nu uitam de Konqistador, Lizzy la voce, "Detroit" Dave la backing si chitara si George Clooney Ray la tobe.

Ne pregatim, bem apa (...ca le-am cam baut prima seara si eram cu stomacul indoliat in Detroit...), stam de vorba cu sunetistu', un veteran copie infidela a lui Bob Dylan, baiat bun, ce fetze facea...Vietnam was a blast.

Ok...cica daca te uitzi mult si concentrat, vezi un microfon pe undeva...am incercat dar nu reushesc , sa mor eu.

True... true... ma duc sa mai beau apa.

HE OLD MIAMI."T"-ul a fost mancat de unul din solishtii de hard core.Miam(i).

HARDCOOOOOREEEEEEEE!!!!!!

Not..so hard core.Chillin'.

Really chillin'.sleeping.dreaming.playing live on Wembley.sfoorrrrrrrr....

Dragoste cu sila nu se face.Da'cu Boddy, da.

Detroit Mike - Konqistador

Lizzy and Mike.

Lizzzzzyyyyyyyy...being demonic and stuff.The smoke is real.They set George Clooney on fire.It's ok, they are professionals :).

Stay tuned, urmeaza poze cu noi imediat ce le primim de la George Clonatu'.

Ne indreptam spre Toronto, Canada Music Week si toate magazinele de muzica de pe QUEENS, Toronto.

Va doresc sa fitzi.

Bafta !!!

echipa DKDNS
0 Responses