@#%^&*()(*&^%#$%^&*()

Friends will be friends at the Backpackers Inn, Boddy bate in ritm international, pe gustul pushtoaicelor curioase si leaga prietenii la ora 02:00 dimineatza, local.Eu, sunt ochiul prevazator care il tzine in frau.Jos, Boddy, jos...

Noua Zeelanda suna bestial, Jonathan e bartender fara bar, barbar la linii de agatzat si cu multe oitze care ii duc dorul acasa.Oricum, omu' cauta de munca, daca nu prinde nimic prin Toronto, poate shtitzi vreun local care vrea un highlander.

Nu prea ne omoram cu mancatu' pacilea, batem shop urile de muzica, cluburile si altzi oameni pe umar.Lee si Yelltin sunt mirate de varsta inocenta a lu' Boddy.Oricum, Boddy il haleste pe paine la vrajeala pe Zeelandez , dar in cazul celor doua, papa numai cioc.

Drowning pool.Nu dam la bila, o sustinem ostila, preferam parfumuri si ramanem pe drumuri.

Deja vu.Sexxy, intotdeauna.

Jan...un om care nu a mai jucat biliard din '96... a curatzat toata echipa de bani, a indoit tacul pe spinarea noastra, ne-a facut sa lingem bilele de praf (nimic rau in asta...) si a sfidat legea gravitatiei jucand cum a vrut ... verticala lui.Nu mai zic nimic.Tac.


The perfect t-shirt for the Bex.She went on a shopping rampage.People died.

Foamea.
Haos in the house.

Joaca cu chitara cu scule noi, nu mai mancam, nu mai ieshim, nu ne mai spalam, nimic.

Recording live the new Toronto release tracks....NOT!!!

Bruce Willys playing rythm guitar for DEKADENS.Fuckin' a, de parca poti sa refuzi..Moarte Grea va spune ceva???...

Shadow drumming for the rythm hungry ones.A rupt un scaun, si-a fracturat madularul, si-a scos un ochi (ala brown) si ii curgea un lapte alb din urechi.Oricum, batea bine.Pana a fost oprit de Bruce Willys.


De cand avem asa un stil de viatza high class si de la aerul rece de-aici, a inceput sa ne iasa sangele albastru pe nas si avem suport de maini sub forma chitaristilor de turneu.Becky se vede de parca mushca din capul lu' Jan sau din mana lu' Boddy, un semn clar ca ar trebui sa o hranim mai des.Ratzii dese, cheia marilor decese.


Noi aia care o ardem aici.

Artzar forever !!
0 Responses