ROADRUNNER MUSIC RASTOARNA INDUSTRIA MUZICALA GREA



Se poate ?.. sa le fie rushine !!!... doua productii complet independente, pe fortze proprii si cu o imagine de invidiat ?... trebuie opritzi !!! Piatza e si asha in criza, si ei vin cu trupe noi, originale si proaspete ca ramele dupa ploaie.Daca ash putea sa ii fac sa atarne , ar scartzai copacii sub greutatea lor !!!

Pe o nota mai optimista, ROADRUNNER MUSIC, casa de productie independenta, rupta de meandrele ostilului banal si plina de viatza ca o fetitza cu vatza de zahar in par, lanseaza doua super productzii muzicale, care mai de care mai mare si mai nesimtzit de bine produse.Ca de obicei , sunt niste tineri inspiratzi, care baga carbuni la creatzie in furnal si delimiteaza in codul urban, acea molecula unica, imprahstiind multicolor violent sau spontan alb-negru, atat coaja cat si nucleul productiilor ROADRUNNER MUSIC : NEW FOLDER , SCRAP ART DESIGN si NEXT DOG STUDIO.

Dar sa vedem ce obtzinem daca scuturam site-ul ROADRUNNER MUSIC :

Albumul solo, OIGAN , intitulat SEX WITH ONIONS si compilatia THE NEXT DOG DESERT ISLAND SELECTION... De OIGAN va puteti boocoora, VINERI 06.03.2009, in SIlver Church.



Nu prea avem ce comenta.
Muzica buna la calitate ROADRUNNER MUSIC.

Normal ca sunt partash la asaltul asta.Cu totii suntem.Suntem gata de o bataie pe cinste.
Dar cand te intoarcem, nu acum.Ascutzitzi-va comentariile, discurile, casele, promoterii, producatorii, cainii din advertising, vampirii din impresariat, dezgropatzi securea razboiului.


Up yours !

Echipa DKDNS.
0 Responses